confinamiento
Un coche de la Policía Local en la céntrica calle de la Paz de Valencia durante el Estado de Alarma.

Cada dia són desenes les denúncies i detencions que es registren per incomplir el confinament en tota Espanya. Encara que trencar l’Estat d’Alarma suposa una sanció econòmica de 600 a 30.000 euros, les autoritats van alertar que podria haver-hi presó en el cas de reincidències.

Això és el que li ha succeït a un home de València detingut per la Policia Local. El conductor de 46 anys havia sigut sancionat durant tres dies consecutius. No obstant això, no va ser fins a la detenció del dissabte quan les autoritats van decretar el seu ingrés a la presó.

L’home va ser interceptat en un control de l’avinguda Germans Machado. Segons va informar la Policia Local per mitjà de Twitter, aquest va rebre una denúncia de “desobediència greu”.

206 DETINGUTS I 23.794 DENÚNCIES EN UNA JORNADA

En les últimes 24 hores, el nombre de persones detingudes per saltar-se el confinament ha sigut de 206 que, sumats als 2.845 des que va entrar en vigor el Reial decret, fan un total de 3.051. Respecte a les propostes de sancions sancions, el diumenge es van tramitar 23.794 actes. Això suposa un total de 353.929 des del començament de l’Estat d’Alarma.