prisión provisional

El titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de València ha decretat l’ingrés a la presó provisional i sense fiança per als dos detinguts pel presumpte intent d’homicidi a una jove del barri de la Torre de València.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, estes dos persones estan acusades d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa per ruixar amb un líquid inflamable i calar foc a una dona de 28 anys en el rostre i el tors quan, segons sembla, intentaven abusar d’ella amb la finalitat d’arreglar un assumpte de drogues.

Va ser la mateixa xica qui en la matinada del dilluns va denunciar al seu propi oncle de 75 anys, amb el qual resideix en companyia del seu cosí, i a un presumpte narcotraficant de València al que sembla que devien diners.

Després de la detenció, tots dos van negar els fets i van afirmar que va ser la pròpia jove qui s’havia provocat les cremades per les quals agents de la Policia Local van haver de traslladar-la d’urgències a l’Hospital La Fe davant la gravetat que presentava.

A pesar que la vida de la víctima no corre perill, esta continua ingressada en estat greu a causa de les cremades i encara no ha pogut prestar declaració ja que roman intubada a l’espera de la seua recuperació.