Prisión

El detingut a Paterna el divendres passat per matar suposadament als seus pares passarà a presó provisional i sense fiança tal com ha ordenat el Jutjat d’Instrucció número 6 d’esta localitat valenciana. Segons l’agència de notícies EFE, el jutge li ha imputat dos delictes d’assassinat amb l’agreujant de parentiu.

El succés va ocórrer en la matinada del passat divendres quan la Policia Nacional va detenir a un home de 35 anys per matar als seus pares de 73 i 72 anys d’edat després de diversos trets d’escopeta en un habitatge del Passatge Marroca de Paterna.

Quan un veí va alertar al telèfon d’Emergències 112 que havia sentit detonacions, colps i crits agents de la Policia Local i la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els agents van intentar accedir a l’habitatge, però l’home no els va obrir la porta, per la qual cosa van haver d’accedir al domicili familiar per una finestra.

L’home va ser detingut per la Policia Nacional i lloc a càrrec de la recerca el Grup d’Homicidis de la Brigada provincial de la Policia Judicial.

Alguns veïns van explicar que estaven preocupats perquè el presumpte parricida, pel que sembla, tenia problemes i li donaven arravataments. A més, van assenyalar que els pares mostraven la seua preocupació per la situació del seu fill, al que volien ingressar en un centre sociosanitari.