Priscila, la reina del desert, torna a pujar-se a les plataformes per a delectar al públic valencià amb èxits tan coneguts com a I Will Survive o It’s Raining Men. L’autobús amb els drag queen més divertits de l’escena espanyola farà una parada en la Rambleta de València, de l’1 al 12 de novembre, per a convertir la Ciutat del Túria en una autèntica festa.

El musical explica les aventures de Bernadette, Tick i Felicia, tres drags que creen el desert australià en un viatge feliç, enriquidor i divertit. Tot açò, engalanat amb les lluentors i les boes de plomes més delirants. Un desplegament de llum i color que farà les delícies del públic que ha començat a comprar ja les seues entrades.

Després dels dues temporades a Madrid, les xifres que maneja aquest muntatge, guanyador de diversos premis, són de vertigen: més de 800.000 espectadors, 500 vestits, 23 canvis d’escena i 150 parells de sabates. Tot per a seguir sent l’espectacle més canallla de la cartellera nacional, sobretot en valència, on té un deute pendent.