El calendari de mascletaes s’inicia hui amb el primer tret i molts han sigut els amics que han volgut acompanyar-nos durant la primera retransmissió d’aquestes Falles2019.
Entre els convidats més destacats amb els quals hem comptat avui , es troben els indumentaristes Elisa de  Peris Roca orfebres i els amics Guillermo i Javier del Taller de Flor d´Aigua i Flor de Cotó, acompanyats de l’àlma máter de l’empresa Josefina, que estaven d’enhorabona perquè la Fallera Major de València, Marina Civera Moreno, estrenava vestit i pintes de les signatures d’indumentària.
També ens ha visitat l’amic Toni Carceller finalista de la sisena edició del Programa Masterchef, que ens ha parlat de gastronomia. Així com Juan Morales i Raul Gil de la Clínica de medicina estètica IVAB.

La clau política l’ha posada el regidor del grup Municipal Ciutadans, Manolo Camarasa que ens ha parlat de la situació actual de la festa fallera; i el diputat Nacional i President de la Ruta Internacional de la Seda, Jose Mª Chiquillo que tampoc ha volgut faltar a la cita i ens ha brindat el seu suport i agraït el treball que 7Televalencia realitza en pro de la festa fallera.

https://7televalencia.com/es/penarroja-estrena-exito-la-primera-mascleta-las-fallas-2019/