El 5è Congrés Go Global edició virtual ha inaugurat avui el primer dels seus tres fòrums. L’objectiu consisteix a potenciar la internacionalització de les pimes valencianes amb una participació de més de 1.000 empreses. Aquest esdeveniment està organitzat per Cambra de Comerç de Castelló, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions. A més, ha sigut finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

La intel·ligència competitiva per a la internacionalització ha sigut el tema principal d’aquesta primera jornada. En ella s’han dut a terme conferències amb ponents de primer nivell com Marcelo Alegre, fundador d’Alegre Design, Enrique Feás, investigador del Real Institut Elcano i Juan Daniel Gracia, CMO de Totalmad. A més, els assistents han pogut assistir virtualment a la taula redona de la jornada. També han visualitzat entrevistes a experts, mantingut reunions personalitzades i participat en sales virtuals amb importadors internacionals, entitats financeres i les novetats d’Europa.

Tot això ha sigut possible a través de tecnologia de avantguarda i una plataforma capdavantera en streaming, que ha permès als assistents presenciar un congrés en línia amb totes les facilitats i oportunitats d’un esdeveniment presencial.

Programación de los foros de la 5ª Congreso Go Global. / Fuente: AEC

ACTO INAUGURACIÓ 5ª EDICIÓ GO GLOBAL

Així, aquesta primera jornada de la 5a edició Go Global ha sigut inaugurada per María Peña, consellera-delegada de ICEX España, Exportació i Inversions, José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya i Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana.

Per part seua, María Peña ha recalcat la importància de “conèixer les necessitats dels clients”. Per això, destaca l’adaptació virtual del Go Global “en enguany complicat”.

José Luis Bonet ha subratllat la necessitat d’estar preparats per als desafiaments de la internacionalització. El president de Cambra de Comerç Espanya ha posat en valor l’actuació dels empresaris valencians per la seua resiliència. De la mateixa manera, Ximo Puig ha incidit en el “protagonisme fonamental del comerç internacional per a l’eixida de la crisi”.

Els pròxims fòrums del 5è Congrés Go Global edició virtual seran el dia 5 i 17 de novembre. Les inscripcions continuen obertes en la web oficial de l’esdeveniment.