Primark

La cadena irlandesa de moda, llar i complements pertanyent al grup Associated British Food obrirà la seua primera tenda en el centre de València en qüestió de mesos, concretament el pròxim estiu. El missatge s’ha donat a conèixer a través de dos cartells penjats en la façana de la gran superfície en els quals pot llegir-se: “La teua nova tenda Primark obri a l’estiu 2018″.

La multinacional, situada en la plaça Aza del passatge Doctor Serra al costat de la Plaça de Bous, va començar fa més de dos anys a preparar les noves instal·lacions d’una superfície propera als 7.000 metres quadrats. No obstant açò, a causa de canvis en el projecte i a diverses incidències amb la documentació, les obres van quedar paralitzades fins al passat mes de novembre quan van tornar a reprendre’s.

La ‘flag ship’ de València serà una de les més grans a Espanya, per darrere de la situada en la Gran Via madrilenya amb 12.000 metres quadrats repartits en cinc plantes i la prevista a Sevilla per a 2019 amb una superfície d’uns 8.000 metres quadrats.