Primark anuncia la seua data d’obertura en el centre de València

La multinacional obrirà una tenda de 7.000 metres quadrats, una de les més grans d'Espanya per darrere de la situada en la Gran Via de Madrid i la prevista per a Sevilla en 2019.

Primark

La cadena irlandesa de moda, llar i complements pertanyent al grup Associated British Food obrirà la seua primera tenda en el centre de València en qüestió de mesos, concretament el pròxim estiu. El missatge s’ha donat a conèixer a través de dos cartells penjats en la façana de la gran superfície en els quals pot llegir-se: “La teua nova tenda Primark obri a l’estiu 2018″.

La multinacional, situada en la plaça Aza del passatge Doctor Serra al costat de la Plaça de Bous, va començar fa més de dos anys a preparar les noves instal·lacions d’una superfície propera als 7.000 metres quadrats. No obstant açò, a causa de canvis en el projecte i a diverses incidències amb la documentació, les obres van quedar paralitzades fins al passat mes de novembre quan van tornar a reprendre’s.

La ‘flag ship’ de València serà una de les més grans a Espanya, per darrere de la situada en la Gran Via madrilenya amb 12.000 metres quadrats repartits en cinc plantes i la prevista a Sevilla per a 2019 amb una superfície d’uns 8.000 metres quadrats.