Aquest cap de setmana electoral s’esperen ruixats aïllats en la Comunitat Valenciana. No així a València capital, que s’acomiadarà hui divendres de les pluges per a donar pas a un cap de setmana electoral nuvolós el dissabte i buidat el diumenge. Les temperatures màximes, a més, aniran en ascens.

El dissabte, jornada de reflexió, el cel estarà nuvolós o cobert amb probables ruixats que afectaran de forma aïllada, encara que a la vesprada s’aniran obrint clars. En la capital del Túria la probabilitat de pluges serà molt baixa al matí i nul·la a la vesprada. El vent serà variable fluix predominant la component aquest en general i les temperatures màximes pujaran dels 19 als 24 graus.

Previsió dissabte 25 de maig (matí):

Previsió dissabte 25 de maig (vesprada):

Temperatures dissabte 25 de maig:

El diumenge, dia de les eleccions municipals i al Parlament Europeu, el cel estarà poc nuvolós o buidat amb núvols d’evolució diürna. El vent serà del nord-oest fluix a moderat en el nord de Castelló i variable fluix amb brises en la resta. Les temperatures mínimes no variaran o patiran un lleuger descens i les màximes experimentaran un lleuger ascens.

Probabilitat de pluges:

Aquest divendres el cel estarà cobert amb precipitacions i ruixats a partir del matí, que podrien ser localment forts i ocasionalment acompanyats de tempesta i que tendiran a remetre a últimes hores. Les temperatures mínimes a penes variaran i les màximes baixaran, de forma notable, a la província de València.