La ofrena a la Mare de Dèu dels Desamparatsés un dels moments més emotius de les Falles. Un acte especial per a valencians i fallers que registrarà millor temps en la seua primera jornada, que tindrà lloc el diumenge amb sol i temperatures altes. El dilluns, no obstant això, el cel estarà ennuvolat i es preveu un descens de les temperatures, encara que la probabilitat de pluja se situe en el 18% a última hora.

D’aquesta manera, les primeres comissions a desfilar el diumenge, dia 17 de març, ho faran amb temperatures de fins a 26 graus. Una màxima que la ciutat aconseguiria sobre les 15 hores. El termòmetre anirà en descens a partir de les 18.00 hores, quan se situarà sobre els 22 graus. Els fallers que passen per la plaça de la Verge al voltant de les 21.00 hores ho faran amb 18 graus; mentre que la fallera major infantil, Sara Larrazábal, i la seua cort, podrien fer-ho amb 13 graus arribada la matinada.

El temps canviarà per al dilluns 18, segon dia d’ofrena en el qual els fallers passaran més fred durant el recorregut. I és que a primera hora de la vesprada, quan està previst que inicie la desfilada el València CF amb motiu del centenari, es preveuen temperatures de 14 graus. Una temperatura que es mantindrà durant tota la vesprada i serà a partir de les 21.00 hores quan s’inicie el descens als 13 graus i als 11 arribada la mitjanit. La fallera Major de València, Marina Civera, i la seua cort d’honor ofrenaran a la Mare de Dèu amb temperatures de 9 graus. Serà a aqueixa hora quan la probabilitat de precipitació siga més alta, no obstant això, només és del 18%.

Conoce los horarios y detalles de la Ofrenda 2019