La Revista Quites torna a aparéixer pels corrals després de 26 anys en l’ostracisme. La Diputació de València i la Generalitat han tornat a editar la revista taurina sota la direcció del periodista Salvador Ferrer.

El MUVIM va acollir la presentació de la publicació amb el president de la Diputació, Toni Gaspar, i el director d’Emergències, José María Ángel, com a padrins.

Una obra de Luis Francisco Esplá il·lustra la portada. El mestre alacantí, a més, va intervindre en la presentació de la revista, que suposa un referent cultural, intel·lectual, literari, estètic i taurí.

El músic i compositor argentí Andrés Calamaro; el filòsof francés Francis Wolff; el poeta Carlos Marzal; l’escriptor i periodista, Antonio Lucas o els poetes Francisco Brines i Carlos Marzal, componen l’elenc de signatures d’aquesta renovada etapa. I és que “Quites” torna amb el mateix enfocament i idèntic format, però amb tocs avantguardistes en el disseny.

L’aposta per la cultura taurina de la Diputació i la Generalitat cristal·litza amb la recuperació de la petjada literària i intel·lectual emparentada amb la tauromàquia que va deixar fins a 1992 la revista Quites.

València abre chiqueros a la Feria de Fallas 2019