València ja té cartells per a la Fira de Falles 2019

Per una nit la tauromàquia es va vestir de gala i no de llums. Ho va fer amb motiu de la presentació dels cartells de la Fira de Falles 2019 a càrrec de l’empresa Simón Casas Production.

Autoritats, toreros i ramaders van ocupar les primeres files d’un abarrotat Centre Cultural La Beneficència de València.

Huit corregudes de bous, una més que en la campanya anterior, dues novilladas picades, la de rejons i la novillada sense cavalls conformen la primera gran fira de la temporada.

Entre els principals atractius el retorn de Victorino després de 7 anys o la reaparició de Paco Ureña després del seu contratemps. I les figures: El Juli, Roca Rey, Manzanares, Castella…

Fira amb sabor valencià. Amb el doblet de Ponce, l’alternativa de Jesús Chover, els novilleros de l’Escola de València i el ferro de Daniel Ramos.

La pròxima cita de la tauromàquia serà a peu de albero per a donar vida a un cicle que farà el primer paseíllo el 9 de març i no tancarà chiqueros fins al dia de Sant Josep. Que Déu repartisca sort.

 

toros

Las peñas taurinas dan un ultimatum a Compromís para aprobar el decreto de bous al carrer