Carlos Latre junt al ciclista Perico Delgado, qui també ha doblat la cinta

El Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” i els cinemes Kinépolis València acullen hui la preestrena de la cinta d’animació BIKES, dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de ConsultiaTravel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.

L’actor i humorista Carlos Latre, qui presta la seua veu al personatge principal, serà l’encarregat de presentar l’acte, al qual acudiran també el director Manuel J. García i la influencer María Querol, que també ha participat en el doblatge.

Nominada al Goya 2019 a la millor pel·lícula d’animació, BIKES és una trepidant comèdia d’animació en 3D sobre rodes, en la qual participa un sorprenent grup d’encantadors i simpàtics personatges “a pedals” que ens faran prendre consciència sobre la protecció del medi ambient.

La cinta que ha sigut creada pel director castellonenc Manuel Javier García, i produïda pel valencià Ximo Pérez, al capdavant durant els últims anys de produccions com La chispa de la vida (Álex de l’Església, 2011) i la sèrie televisiva L’Alqueria Blanca, ha comptat amb una coproducció asiàtica.

La pel·lícula compta amb les veus de Carlos Latre, Anabel Alonso, María Querol i el campió ciclista Perico Delgado.

BIKES arribarà a les pantalles el pròxim 18 d’abril, i farà gaudir a tota la família i els farà reflexionar sobre la necessitat de lluitar contra la contaminació i protegir el medi ambient.

Viatjar a ‘Juego de Tronos’, un recorregut pels escenaris del rodatge