EMT
María José Catalá junto a Marta Torrado y Carlos Mundina.

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha informat hui que els consellers del PP, Marta Torrado i Carlos Mundina, no han rebut documentació de quatre dels cinc punts que es tractaran esta vesprada en el consell d’administració de l’EMT convocat ahir de manera extraordinària i caràcter urgent.

Paradoxalment, l’únic punt sobre el que han rebut informació els consellers del PP és el de sotmetre a aprovació el donar compte al Tribunal de Comptes de l’acord de jubilacions parcials entre 2013 i 2018, de la resta dels punts no tenen cap documentació.

Catalá ha explicat que “no disposem d’informació sobre la renúncia del secretari assessor, ni sobre l’acord de recensió de contracte del lletrat”, i ha afegit que “no sabem si s’aplicarà la clàusula inclosa en el contracte per la qual caldria pagar-li tres mesos després de la seua dimissió”.

Els consellers populars tampoc han rebut l’informe d’interpretació de l’article 16 dels Estatuts Socials de l’EMT per al nomenament del secretari del consell en la figura d’un habilitat nacional, així com tampoc tenen informació sobre si el nomenament d’una lletrada assessora recaurà en una dels advocades en plantilla o una externa.

A més, Catalá ha advertit que els consellers del PP no han rebut cap informació sobre la personació de l’EMT en el Tribunal de Comptes pel frau, “només tenim informació interessada d’un dels punts, que és la cortina de fum amb la qual Grezzi, Compromís i el PSPV intenta desviar l’atenció dels excessos en la gestió d’empresa i de l’estafa dels quatre milions”.