Les postals nadalenques més esperades pel món faller

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor han volgut felicitar les festes nadalenques i el nou any a totes les comisions falleres.

18
postal portada

Com cada any, amb l’arribada del Nadal les Falleres Majors de València envien la seua postal de felicitació de les festes nadalenques. Una felicitació que reben les comisions falleres, institucions de la ciutat de València, Juntes Locals, membres de JCF, etc.

En aquesta ocasió, Marina Civera Moreno, Sara Larrazábal Bernal i les components de les Corts d’Honor han volgut felicitar estes festes de forma conjunta. En ella, les 26 màximes representants de la festa fallera desitgen que en el 2019 es complisquen també els nostres somnis, els seus, sens dubte, es van complir el mes de setembre passat en la Fonteta. Per això, este serà un nadal ple d’il·lusió i màgia, on compartiran d’amb els seus i amb les seues noves famílies falleres, moments màgics.

La Llotja va ser l’escenari principal de la felicitació de la màxima representació del mon faller. Un lloc emblemàtic valencià i històric. Ha sigut l’equip de Fotofilmax l’encarregat de crear esta postal.

Com es normal, la postal integra la fotografia conjunta de les 26 representant amb el vestits tradicionals de la ciutat i de la festa. Van posar totes juntes, per parelles, individualment… finalment les imatges triades per a esta postal han sigut les grupals i les que mostren a cada xiqueta de la Cort acompanyada per la seua parella major. Símbol de la unió i complicitat que es crea entre elles durant el seu regnat.

felicitación