Salvan a un hombre de desangrarse en plena calle de Valencia
Agentes de la Policía Nacional en una calle de Valencia.

Agents de la Policia Nacional han auxiliat a València a un home de 32 anys, d’origen marroquí, després de rebre diverses punyalades que sagnaven profundament. Els policies li van realitzar diverses maniobres aconseguint amb èxit tallar l’hemorràgia.

Els fets van ocórrer el dissabte sobre les 18.30 hores en un carrer del districte de Transits. Els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 per a dirigir-se a una via on pel que sembla hi havia una persona sagnant.

Immediatament es van presentar en el lloc. Allí van trobar un home amb profundes ferides per tot el cos sol·licitant ajuda. Els policies van començar a realitzar-li els primers auxilis practicant-li un embenatge d’emergència en l’axil·la. Van utilitzar una tècnica coneguda com “mechado de ferida” per a posteriorment practicar-li un torniquet amb embenatge compressiu aconseguint tallar l’hemorràgia.

A continuació li van realitzar la mateixa tècnica amb una altra de les ferides que presentava en la cara tallant l’hemorràgia. Una vegada va arribar l’equip sanitari, el metge va manifestar que gràcies al torniquet havien salvat la vida de l’home.

LA POLICIA DETÉ A DOS PRESUMPTES AGRESSORS

Paral·lelament a l’auxili de la víctima, altres dos indicatius policials van començar les primeres perquisicions per a la localització dels agressors. Van observar un rastre de sang que s’introduïa en un portal. En entrar van veure que existien més taques que havien intentat netejar-se recentment. Així, el rastre els va portar fins a un habitatge.

Els policies van trucar a la porta obrint dos homes en un visible estat d’agitació. A l’interior també hi havia restes de sang pel que després de realitzar les indagacions pertinents van localitzar poals de fregar amb més taques a més de dos parells de sabatilles amb sang en una pila.

Finalment, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d’una temptativa d’homicidi. Els detinguts són dos homes de 26 i 28 anys, d’origen marroquí i algerià respectivament.