Navajas

Agents de la 7a Unitat de Districte Marítim van decomissar anit 184 navalles automàtiques en la intersecció dels carrers Pare Luis Navarro travesse amb carrer Pescadors després de sorprendre una persona de 19 anys que treia precipitadament un sac d’una furgoneta per a introduir-ho en un habitatge.

Eren les 23.00 hores quan una unitat que patrullava per la zona zero del Cabanyal van observar a una persona en actitud sospitosa pel que van procedir a identificar-li. En obrir el sac, van observar una gran quantitat de navalles tancades, 184 en total, de les quals 162 estaven en caixes individuals i 22 soltes.

184 navalles intervingudes per la 7ª Unitat de la Policia Local de València.

Cadascuna de les navalles té una longitud total de 16,5 centímetres i un tall de fulla de set centímetres. En preguntar-li per la seua procedència, va manifestar versions diferents, des que les havia trobades en un contenidor, al fet que li les havien donades i finalment que les havia comprades no podent aportar factura alguna.

La patrulla de la 7ª Unitat de Districte el va informar que anava a decomissar les navalles i a alçar la corresponent acta – denuncia i que també anaven a donar compte a l’autoritat judicial. Les navalles han quedat depositades en la reguarda de la Policia Local de la 7a Unitat de Districte del Marítim.

¿Podrá subirse a lo alto de la Torre Eòlica de Valencia?