La Policia confisca més de 150 quilos de taronges

Els agents rurals de Torrent van intervenir en detectar un vehicle sospitós estacionat en els voltants d'una parcel·la.

robo naranjas

La patrulla rural de Torrent, dependent de la Policia Local, ha confiscat de 150 quilos de taronges que pretenien robar de diversos camps del terme municipal diumenge passat. Els agents que es trobaven de servei van detectar un vehicle sospitós en una propietat del camí de Ràfol. Després d’identificar a dues dones, veïnes Torrent, que estaven arreplegant taronges en diversos cabassos, les sospitoses van procedir a obrir el maleter del vehicle, on apareixen gran quantitat d’aquests cítrics.

Immediatament, els policies van procedir a la denúncia per infracció de l’Ordenança del Mitjà Rural, i després, donada la gran quantitat de fruita que portaven se’ls encomana a traslladar-se amb el seu vehicle fins a la Central de Policia Local on van procedir a dipositar tota la mercaderia.

Des de la creació d’aquesta unitat rural, els seus objectius d’augmentar la vigilància i seguretat en els camps i en els nuclis disseminats han començat a donar els seus fruits i, s’han aconseguit posar fre a l’onada de robatori