Nathaly

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha informat que la Policia segueix investigant les *causes que provocaren la mort de Nathaly Salazar a Perú i si els dos detinguts “diuen la veritat” sobre aquest tema.

Els Cossos i Forces de Seguretat segueixen rastrejant el riu prop de Cuzco en el qual presumptament, els dos homes detinguts es van desfer del cadàver de la valenciana però d’origen equatorià.

“La recerca segueix oberta, s’estan practicant les diligències policials oportunes i fent les actuacions derivades de la presa de testimoniatges de les dues persones detingudes”, ha manifestat el delegat del Govern.

Moragues ha explicat que fins al lloc han anat dos agents de la Policia Nacional, que s’han sumat al conseller del Ministeri de l’Interior, que també és agent, amb el que “hi ha tres policies nacionals col·laborant amb les autoritats policials de Perú”.

Juan Carlos Moragues ha subratllat que hi ha una “atenció personalitzada” per part del cònsol i del propi ambaixador de Perú amb els pares de Nathaly, desplaçats al lloc.