La Pobla de Vallbona ha fet una forta aposta per la cultura, la música i les festes com a reclam turístic. De fet, recentment ha sonat fort, aquest cap de setmana, amb l’èxit del ‘Cicle de Música Ovidi Montllor’, en el qual enguany participen 7 pobles de la comarca del Camp de Túria. Una iniciativa que va nàixer fa tres anys a proposta de l’Ajuntament i que ha tingut una bona resposta per part de la resta de municipis de la citada demarcació.

Una altra cita important, molt a la vora, és el Festival Ceba- Rock, el pròxim 23 de juny, i que arriba a l’onzena edició. La iniciativa es va engegar en 2005. En aquesta legislatura, s’ha recuperat i s’ha impulsat amb la presència de grups importants en l’àmbit nacional.

No menys importants són les festes populars i les diferents activitats i propostes que coparan els carrers i diferents espais públics al llarg dels pròxims mesos. Ho compten amb detall el regidor de Festes i Música, Fran Esteban, i l’edil de Cultura, Beatriz Palmera, en el programa d’aquesta casa: ‘Vive las Fiestas’.