plaza del ayuntamiento

El Dia de la Pilota Valencia torna este diumenge 24 de setembre, des de les 9:30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament. Enguany se celebra l’edició XXVI, sempre amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal.

Este esdeveniment, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana (FPV), va sorgir com una cita reivindicativa de l‘esport autòcton i de goig per la seua permanència en el temps. I en els últims anys s’ha convertit en el dia en què tots els estaments de la pilota valenciana es reunixen per a compartir una matinal festiva i de reconeixement cap a les persones, organismes i institucions que més han treballat per la seua promoció, cuidat i difusió.

Pel que fa a les activitats programades, destaca:

  • 18 al 24 de setembre: Exposició fotogràfica de pilota valenciana en el Complex Esportiu Cultural Petxina.
  • 22 i 23 de setembre: Jornades Tècniques, “La formació esportiva del jove pilotari”. Complex Esportiu Cultural Petxina.
  • 24 de setembre. Dia de la Pilota en la Plaça de l’Ajuntament, amb diverses activitats programades, com partides d’exhibició femenines, partides de les escoles de pilota municipals, partida de raspall adaptat, entrega dels premis anuals de la Federació, exhibició de joc internacional i una gran partida de llargues.

A més, al llarg del matí es realitzaran diversos tallers per als més menuts, amb sorpreses, animacions i activitats lúdiques.