playstation

L’estudi valencià Chibig, que es troba en la sisena edició Garaje de Lanzadera ha participat en l’anterior programa de PlayStation Talents, l’acceleradora d’empreses impulsada per Juan Roig, presenta a la societat valenciana el seu nou joc en desenvolupament: Summer in Mara. Arran de l’èxit del llançament del seu recent videojoc Deiland, amb el qual ja acumula més de 14.000 vendes per a PlayStation 4 i ordinador, els seus creadors es troben immersos en el disseny d’una nova aventura per a tots els públics.

En el seu nou títol, Summer in Mara, el jugador pren el paper de Koa, una xiqueta que ha de cuidar de la seua illa, cultivar els seus aliments per a sobreviure i comerciar, i ocupar-se de la seua xicoteta granja. “En esta aventura el jugador coneixerà a més de 20 personatges, cadascun amb la seua pròpia història, amb els quals entaularà una gran amistat. Però l’oceà també guarda secrets que Koa ha de descobrir per si mateixa, explorant l’arxipèlag proper i enfrontant-se a una terrible amenaça que posarà en perill la vida marina”, ha explicat Abraham Cózar, CEO de Chibig.

Es tracta d’un joc d’aventures i exploració en un entorn tropical, però també una història de maduresa i creixement. Chibig vol transmetre, igual que va fer en Deiland, els valors del respecte al medi ambient, el sentit de la responsabilitat i l’empatia cap als altres.

Imatge promocional del nou videojoc Summer in Mara.

Per a este nou projecte ha apostat per reforçar el seu equip amb la finalitat de produir un joc amb més possibilitats. Així, l’equip amb seu a València ha passat de dos a set integrants. Actualment, el sector dels videojocs ofereix oportunitats per a xicotets estudis com el valencià que, títol a títol, estan demostrant la seua sostenibilitat i creixement.

Així mateix, Summer in Mara vindrà traduït al valencià, igual que Deiland, el primer joc de PlayStation 4 traduït en aquest idioma, i a més inclourà altres set més. El videojoc eixirà a la venda per a les videoconsoles PlayStation 4 i Nintendo Switch, i també estarà disponible per a ordinador al llarg de 2019.

Marina de Empresas: tres años de apoyo a emprendedores valencianos