Demà és el dia esperat per als fans de Disney a Espanya. Demà, 24 de març, arriba a Espanya la plataforma Disney+. La companyia audiovisual i d’entreteniment més gran del món s’uneix d’aquesta manera a la voràgine del streaming online sota demanda, amb un catàleg que anomena als més xicotets de la casa, però també als més adults.

Disney s’ha convertit en molt més que una simple productora des de fa molt de temps. En l’última dècada, s’ha reforçat -encara més si cap- en la reina de l’entreteniment amb la compra de Pixar, Marvel o la 20th Fox. A partir d’ara, quasi es pot afirmar, com diria Mufasa, que tot el que banya la llum és de Disney. Però, quins continguts ofereix la plataforma, quins són els seus preus o amb quins dispositius és compatible?

Continguts

La plataforma ja s’ha estrenat als Estats Units, el Canadà o Austràlia. Ara, a Espanya podrem gaudir d’una infinitat de continguts del gegant Disney. El catàleg comptarà amb més de 1.000 pel·lícules -tant recents com més antigues- i més de 7.500 episodis de sèries. Destaquen totes les pel·lícules de Marvel -com Iron Man o Los Vengadores-, totes les pel·lícules de Pixar –Del revés, Wall·E, etc-, els clàssics Disney com La Sirenita o Peter Pan i la saga completa de Star Wars.

Quant a sèries, totes les de Disney Channel estaran disponibles. Hannah MontanaKim Possible o Raven són algunes d’elles. A més, una de les sèries que més il·lusió ha fet entre els fans és Els Simpson, ja que la plataforma disposarà de tots els episodis. Però també Disney+ estrenarà en exclusiva algunes produccions com la sèrie de High School Musical o la sèrie de Star WarsThe Mandalorian -amb baby Yoda-.

Preu

Als Estats Units no hi ha varietats de preu, com sí que ocorre amb altres plataformes com Netflix. El preu de Disney+ és de 6,99 dòlars mensuals o 69,99 anuals. A Espanya el preu és el mateix, 6,99 euros al mes, encara que existeix la possibilitat de tenir-lo per 59,99 euros a l’any si es contracta abans del 23 de març.

No obstant això, la plataforma és gratuïta si eres client de Movistar+. Això sí, només en cas que tingues contractat el pla Fusió Total, Fusió Total Plus o Fusió Selecció Plus Ficció.

Dispositius

Amb la tarifa única que ofereix Disney+, és possible gaudir dels seus continguts fins a quatre dispositius diferents. A més, disposa de set perfils d’usuari per cada compte creat.

La plataforma és compatible amb smart tvs, telèfons intel·ligents, ordinadors, tablets, consoles i dispositius de streaming com Chromecast. I no solament això, sinó que també existeix la funció de descarregar els continguts en cas de no tenir connexió.