Els artistes fallers preparats per a conquistar Alacant

Manuel Algarra, junt a José Gallego, lluitaran per a revalidar ,per cinquè any consecutiu, el primer premi de les Fogueres d'Alacant

Els artistes fallers estan ja de camí a Alacant per a plantar els seus monuments que lluiran en les places i carrers.

El taller de Manuel Algarra, que treballa de nou al costat de José Gallego, s’ha treballat molt dur durant aquests mesos per a aconseguir alçar-se de nou amb el primer premi de Secció Especial de les Fogueres, després de quatre anys consecutius aconseguint els seus monuments podi i or.

El seu treball, en el taller de la Ciutat Fallera, torna a ser una mostra d’un estil propi i ja reconegut, un treball que han volgut reconèixer algunes de les persones que han passat pel taller aquests dies per a donar tot el suport als artistes fallers, com és el cas de la Regidora de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé.

La seua obra d’art, que serà contemplada per milers de persones durant les festes alacantines, porten la seua signatura personal: professionalitat, creativitat, perfeccionisme i artesania 100%.

Ahir, partien rumb cap a Alacant per a la Plantà en la Foguera Sèneca Autobusos. Ho fan amb il·lusió i la màxima cura, després d’intensos moments ultimant tots els detalls. Així ho afirmava fa un dies des del seu ja habitual lloc de treball.

També, plena satisfacció per haver aconseguit el reconeixement popular amb el “ninot indultat”, un premi que de nou es converteix en un alè per a continuar treballant.

Mesos i dies de molt de treball en equip, que per fi ixen al carrer i és que Alacant està ja “a la llum dels Fogueres”