Els 5 plans a València que no pots perdre’t aquest pont

Carreres acolorides, degustacions gastronòmiques, activitats aquàtiques són alguns dels plans més interessants del pont de Sant Vicent

Arriba un cap de setmana llarg, marcat per la Festivitat de Sant Vicent, amb la celebració de diferents actes com a processons, representacions dels miracles…però si vols gaudir d’altres activitats a València a continuació et recomanem alguns dels plans que no has de perdre’t aquest cap de setmana.

Des de la carrera més acolorida la Holi Life, activitats nàutiques acompanyades de la millor oferta gastronòmica en la Marina, la mostra de vins Proava en el llit del riu, triant una bona lectura als Jardins de Vivers i la Fira del llibre, o ballant un Flashmob en el Canyamelar.

Torna la Holi Life

Per setena vegada torna una de les carreres més divertides i diferents de l’any, la Holi Life Una carrera de 5 quilòmetres on música, animació, ball, esport i riures estan assegurats. Encara pots inscribir-te si vols participar i recorda que és imprescindible la roba de color blanc.

Gastronomía i esport en Mar oberta 

Del 26 d’abril al 5 de maig Viu La Marina de València celebra la primera edició de Mar Oberta, un esdeveniment en el qual podràs trobar paquets conjunts d’activitats nàutiques com un passeig en veler ,classes de windsurf o eixides amb moto d’aigua, i gastronomia a preus especials( 20, 45 i 90 euros), per a més informació i reserves en la web https://www.valenciacuinaoberta.com/mar-oberta/

Mostra de Vins i Aliments de la Comunitad Valenciana

Des del dijous 25 abril al dilluns 29 d’abril torna la mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana, organitzada per PROAVA, amb un cost de 5 euros amb dret a 2 consumicions i copa de cristall com és habitual i amb una zona gastroespai on el públic podrà assistir a demostracions de preparació de diversos plats i receptes en viu i amb el Túnel dels Sentits, espai on el públic podrà gaudir de més de 100 referències de vins de molts cellers de la Comunitat Valenciana. Si no vols fer cua pots aconseguir entrades anticipades. 

Fira del llibre

Del 25 d’abril al 5 de maig, arriba als jardins de Vivers, l’esdeveniment literari més important a València. Durant la fira trobaràs estands amb totes les novetats de les llibreries valencianes. A més d’activitats paral·leles com a presentacions, conferències, lectures, recitals, debats, taules redones, teatre, cuentacuentos, tallers, concerts i molt més, tot això organitzat pel Gremi de Llibreters de València. Per a més informació consulta la web https://firallibre.com/

Flashmob en el Teatre el Musical 

Per a celebrar el dia internacional de la Dansa, el Teatre El Musical proposa la realització d’un Flashmob , si t’agrada ballar no faltes a la cita dissabte que ve 27 d’abril a les 12.00 en la Plaça del Rosari, a les portes del Teatre, però no oblides aprendre’t la coreografia. A més escoles de dansa públiques i privades oferiran exhibicions gratuïtes per als assistents.