Amb l’arribada de la primavera, l’agenda cultural de València i la província s’amplia i aquesta setmana són molts els artistes que presenten els seus espectacles en la capital del Túria.

Des de monòlegs de Berto Romero i Raúl Antón fins a la grandesa del flamenc de Sara Baras, passant pels himnes generacionals d’Hombres G, i per l’obra de teatre de gènere històric “Història d’una mestra” a l’auditori de Torrent. Aquests són alguns dels plans d’oci que et recomanem per a gaudir de la primera setmana d’abril.

Hombres G en el Palau de les Arts

El grup que lidera David Summers visita el Palau dels Arts per a interpretar aquells himnes generacionals que han esdevingut la banda sonora de tota una època. La cita amb les cançons que han marcat una història és el divendres 5 d’Abril a les 22:00 hores, les entrades estàn a la venda en  https://www.emotionaltickets.es/view/event/hombres-g-en-palau-de-les-arts-reina-sofia/

Berto Romero té “molta tontería”

Berto Romero, porta a València una declaració d’intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys, amb un espectacle on ens tornarà a fer riure a base d’anècdotes i bojeries. “Mucha tontería” ens ve en tres sessions la primera divendres 5 d´abril a les 21.00 , les següents el dissabte 6 abril a les 21.00 i el diumenge a les 19.00, totes elles en Espai Rambleta.

Sombras en el Palau de les Arts

El Palau dels Arts porta una nova coreografia, una nova posada en escena màgica i única, amb el segell Sara Baras, que continua agarrant-se al flamenc de sempre per a portar-nos un pas més enllà, amb el seu espectacle ombres, la cita és el divendres 5 d’Abril a les 21.00 hores  i el dissabte 6 d’Abril a les 21.00 hores i les entrades les pots trobar en https://www.emotionaltickets.es/sale/sara-baras-sombras/

La “Historia de una maestra” en Torrent

Dins de la programació del festival Torrent Històrica l’auditori de Torrent acull el dijous 5 abril a les 20h l’obra “Història de una maestra”, basada en la novel·la homònima de Josefina Aldecoa, un muntatge teatral, brillantment interpretat per l’actriu valenciana Paula Llorens, que retrata l’important paper que va tenir l’ensenyament durant la II República a Espanya i els anys previs a aquesta, les entrades estan a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres de 11 a 13 h i 2 hores  abans del començament de cada espectacle).

El Chocolate Sexy de Raúl Antón

Kinepolis porta el divendres a les 22.30 horas el nou espectacle del valencià Raúl Antón que amb l’humor fresc i ràpid ,al qual ens té acostumats, analitzarà l’actualitat valenciana i altres situacions de la nostra vida quotidiana amb els seus tòpics, típics.

Els millors plans a València per als dies plujosos