Plans pont decemebre
Planes puente diciembre

S’acosta el pont de la Constitució, un cap de setmana llarg per a gaudir al màxim dels dies previs al nadal i dels diferents plans de oci i cultura que ens ofereix la nostra ciutat.

7 Televalencia t’ofereix els millors plans perquè gaudis al màxim dels dies de descans.

Disfruta de la fira de atraccions en el pont

La Fira d’Atraccions torna per Nadal, grans i xicotets poden gaudir aquest cap de setmana d’una infinitat d’atraccions. La fira romandrà oberta fins al pròxim 26 de gener de 2020 i es troba situada en la Marina de València, entre el Carrer Enginyer Manuel Soto i l’Avinguda de França, al costat de l’antiga Estació del Grau.

Descobreix la pista de gel i el carrusel

Navidad

La Pista de Gel i el carrusel de l’Ajuntament de València estan oberts des del passat cap de setmana d’11.00 a 23.00 hores,  a més també podràs gaudir del trenet de l’Associació de Comerciants del Centre de València i dels mercadets nadalencs repartits per la ciutat.

Activitats infantils en el MUVIM

L’espai gastrocultural del MuVIM, Muviment, al costat del projecte d’animació educativa Komba, planteja una jornada per a tots els públics on la diversió i aprenentatge estan assegurats amb tallers per a xiquets de 0 a 8 anys, com facepainting, xarrades, o la creació d’adorns nadalencs La cita és el diumenge 8 de desembre a partir de les 11.30h, tota la programació i els horaris en la pàgina web.

El millor mentalisme en Kinépolis

Javier Botía torna a València amb el seu xou dels Fenòmens Paranormals el dijous 5 de desembre a les 22:30h en Kinépolis Valencia. En l’espectacle recorrerà les diferents disciplines que afronta el mentalisme: prediccions, telepatia, telequinesia, videncia, etc., sempre acompanyades amb unes pinzellades del millor humor.

Calderón de la Barca en el Talia

El Teatre Talia acull aquesta setmana La vida és somni, de Calderón de la Barca, una obra que dissecciona la capacitat de l’ésser humà per a exercir la seua llibertat enfront de la destinació. De dijous a diumenge a les 20h, a excepció del dissabte, que comptarà amb funcions a les 18h i a les 21h.