Foto: Valencia Zombie Party

Arranca un altre cap de setmana, en el qual els plans augmenten, i és per això que 7 Televalencia t’acosta la seua agenda cultural i d’oci, perquè gaudis al màxim del teu temps lliure.

Festa de temàtica zombie, el millor humor en el Talia, un espectacle on s´uneixen circ, música llatina i dansa, circ gratuït per a tota la família a la platja de les Arenes o la millor sarsuela en el Palau dels Arts, ocupen els plans més destacats del cap de setmana.

VALENCIA ZOMBIE PARTY

Foto: Valencia Zombie Party

El Mercat de Tapinería acull aquest cap de setmana (des del divendres 25 al diumenge 27) l’esdeveniment solidari de temàtica zombi, que arriba a la seua desena edició:la Valencia Zombie Party. Un esdeveniment en el qual es pretén donar suport i donar notorietat a la labor social de Ong’s com a Psicòlogues i Psicòlegs sense Fronteres o Petjades Trobades,a més de realitzar activitats per al gaudi de tota la família (maquillatge, cuentacuentos, presentació de llibres…)

CUATRO CORAZONES CON FRENO Y MARCHA ATRÁS

Arriba al Talia una de les comèdies més delicioses i eixelebrades de la temporada. Quatre cors amb fre i marxa arrere inclou tot el que realment importa: l’amor, la veritat, la bellesa, però també el pas -el pes- del temps, la pèrdua de les il·lusions i la mort. Gabriel Olivares (Burundanga, El Nom) dirigeix el nou espectacle de la seua Companyia TeatroLab Madrid, que estarà en el teatre

HOTEL HABANA SHOW 

El nou espectacle de The Hole amb el Circ Nacional de Cuba arriba per fi a València, fins al 3 de novembre. Després de causar commoció a Màlaga, Mallorca, Sevilla i Madrid arriba un espectacle de dues hores i mitja on es únen circ, dansa i la millor música llatina en una experiència total de la qual eixiràs sentint eufòria. Les entrades estan disponibles ja en la web del event, con importants descomptes.

FESTIVAL CIRCO VORAMAR

Torna als Poblats Marítims el Festival Circ Voramar. Del 25 al 27 d’octubre la platja del Cabanyal, enfront de l’Hotel Les Arenes, serà l’espai en el qual tindran lloc més d’una vintena espectacles de nou circ, música en directe i concerts, tallers per a grans i majors, estands de projectes socials i zona de descans familiar, tot,  gratuït i per a tots els públics.

LA TABERNERA DEL PUERTO

El Palau de les Arts acull una de les apostes més fortes de la temporada, sota la direcció musical de Guillermo García Calvo i la direcció d’escena de Mario Gas. Aquesta sarsuela es mostrarà al públic a partir del diumenge 27 fins al 2 de novembre a la sala principal.