Arriba el divendres i no saps què hi ha de plans d’oci hi ha a València aquest cap de setmana? En 7 TeleValencia et portem una selecció dels millors plans i llocs on desconnectar de la rutina perquè no t’avorrisques a casa i espremes cada minut per a començar la semana amb força.

Carreres de camions, festival de cometes, activitats en tots els idiomes, tornar als anys 20 en l’obra de teatre Una botiga a París en el Teatre Talía, o gaudir dels millors còmics de manera gratuïta per a celebrar el Dia del Còmic a València, són algunes de les millors propostes del cap de setmana.

Una tienda en París en el Talía

Arriba al Talía “Una Tienda en París” , un espectacle musical basat en el llibre de l’escriptor, periodista i presentador Màxim Horta. Sobre l’escenari, una fusió de diferents disciplines artístiques: Música en directe, teatre, dansa, pintura, cinema, vídeo projeccions interactives… un caleidoscopio de sensacions al servei d’una història màgica i sorprenent. Informació i entrades en la pàgina web del Teatre Talía.

Gran Carrera de Camions en el Ricardo Tormo

El circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la Gran Carrera de Camions de València, amb un total de cinc carreres programades. El dissabte 11 de maig se celebraran els entrenaments lliures, els oficials i les dues primeres carreres a les 15.30 i a les 17.20 hores, mentre que la jornada del diumenge albergarà la tercera i la quarta carrera, a les 12.20 i a les 14.10 respectivament, a més de la denominada Super Final que tancarà el programa a les 15.40 hores. Les entrades estan disponibles des dels 12€, els xiquets fins a 4 anys entren gratis.

cometasFestival de milotxes en la Platja del Cabanyal

Prop de 100 pilots, entre aquells arribats des de diferents països europeus i americans i una selecció dels millors nacionals competiran aquest cap de setmana en el XXI Festival de Milotxes de València. El festival es desenvoluparà dissabte i diumenge, d’11.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.30 hores, a l’esplanada del Passeig de Neptú, al costat del monument dedicat a l’actor Antonio Ferrandis.

Festival Internacional de Idiomes en el Umbracle

La Ciutat de les Arts i les Ciències porta aquest cap de setmana la III edició del Festival Internacional dels Idiomes. L´Umbracle acollirà més de 22 concerts i balls en 12 idiomes, contacte directe amb les escoles d’idiomes de la ciutat, activitats per a xiquets, gastronomia amb food trucks, mercat ambulant creatiu a càrrec de Il Quartiere i actuacions teatrals. A més, dels idiomes presents en edicions anteriors (anglès, francès, alemany, valencià), enguany a més se’l noruec, portuguès brasiler, àrab, gaèlic, búlgar, portuguès, irlandès, xinès, entre altres . L’entrada és gratuïta. Consulta les activitats programades ací.

Cómics gratis en València 

Dissabte que ve 11 de maig se celebra a València la 10a edició del Dia del Còmic Gratis, on qualsevol persona, que aqueix dia entre en una de les llibreries especialitzades en còmic DComic ( C/ Dr. García Donato nro. 7), Generación X (Carrer de la Vila de Muro nro. 5 ), Imágenes Comics  (C/ Pelayo nro.22), Manhattan Cómics Xàtiva (C/ Pintor Perales nro. 6) ,Reverse Comix (C/ Jesús nro. 13),  Greyhskull Cómics C/ Maestro Valls nro.5 y FUTURAMA ,es portarà totalment gratis un còmic .