Arriba l’últim cap de setmana de maig, un cap de setmana marcat pel Futbol i per les Eleccions Municipals, però si vols desconnectar una mica i gaudir dels millors plans d’oci, 7 Televalencia et porta algunes recomanacions.

El Palo Market Fest als Jardins de Vivers, gaudeix de les millors tapes en la ruta de la tapa València, rock i surf en el Festival Surforama, degusta les millors clòxines valencianes en el Clòxina Fest i diverteix-te amb els xicotets de la casa en el centre comercial El Saler, gràcies a la Nerf Nation Experience, i gaudeix de les múltiples fan zone i pantalles on podràs gaudir del partit de la Final de la Copa del Rei, són les propostes que copen l’agenda del cap de setmana.

Palo Market Fest

Els jardins de Vivers, porten aquest cap de setmana la millor gastronomia, la millor música i el millor oci, amb més de 150 artistes, 50 hores de música i 30 «food trucks» amb cuina d’autor, menjar vegà i ecològic; dolços artesanals i productes orgànics; i el millor disseny, moda i arts plàstiques acompanyada de les millors sessions de DJs, teatre, performances i exposicions i instal·lacions.

La Clòxina Fest arriba al Mercat de Colón

Torna el festival gastronòmic Clòtxina Fest al Mercat de Colón, en el qual els visitants podran assaborir aquest mol·lusc cuinat de nou maneres diferents i a l’estil dels diferents locals i restaurants participants: la pescatería gourmet Martín i Mary, que ha presentat la seua nova conserva artesana d’escabetx de clòtxina valenciana, que estarà a la venda en els pròxims mesos, Suc de Lluna prepararà la paella de clòxines a la leña de naranjo amb la seua clásica xufonesa, Casa Orxata combinarà este molusc amb xufa valenciana i Habitual de Ricard Camarena cuinarà la clòxina a la bullabesa amb albahaca, hinojo i parmesano. El chef Diago Laso ofereix el sunomon de clòxines i algues fresques de Momiji, i també podrán les clòxines en curry vert tailandés de Ma Khin Café.  La Mie Dorée, Bocados Café i Pantalán 5 es decanten les clòxines al vapor maridades amb una copa de vi o una cervesa, mentre que Las Cervezas del Mercado que acompanyen la seua cassola d’un quilogram amb cornete de creïlla agra.

La Nerf Nation Experience

Arriba al Centre Comercial El Saler, la Nerf Nation Experience ,tres cubiculums metàl·lics gegants, caixes de cartó, bidons industrials i diversos sacs de boxa recrearan un territori d’entreteniment de carrer, en el qual els més xicotets podran endinsar-se en l’univers Nerf vivint moments d’autèntic fluixege. L’acció estarà fins al 09 de juny. L’horari de jocs és de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 hores i durant el cap de setmana i dies festius, de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Els espais estaran atesos per 3 monitors i la duració per a jugar a totes les accions serà d’uns 15 a 20 minutos aproximadament Per a gaudir de la instal·lació serà necessari presentar un tiquet de compra de 20€.

Tapas MadeinCV

Amb l’objectiu de posar en valor els productes valencians i dinamitzar l’oferta gastronòmica en els bars i restaurants de València s’ha posat en marxa la II Ruta Tapas MadeinCV del 24 de maig al 9 de juny 32 bars i restaurants de València presentaran suculentes propostes com “Fartó de tinta de calamar, conill i hummus”, “Croqueta líquida de “titania” o “Esponja marina” acompanyades d’una cervesa, al preu popular de 4 euros.

Rock & Surf en el Festival Surforama

Música en directe, vinils vintage i acolorides camises hawaianes prendran durant 48 hores València en la concentració més important a nivell mundial d’aquest estil musical i de vida d’arrels nord-americanes, arriba el Festival Surforama  a la sala Repvblicca amb JUANITA BANANA, FRANKIE & THE WITCH FINGERS, THE BARBWIRES, THEE WYLDE OSCARS, MAMBO JAMBO ARKESTRA, THE CYNICS, entre altres, i a més la Marina acollirà la Paella Party amb paella gratuita , actuacions i molt de surf.