cap de setmana
Imatge d'una Noria en una fira d'atraccions

Arranca un altre cap de setmana perfecte per a gaudir del temps lliure, i nosaltres et portem els millors plans d’oci i cultura perquè espremes els teus dies de descans al màxim.

Gaudeix del 2×1 en la fira d’atraccions, ix de compres a la València Shoppening Night, torna a reviure els millors capítols de la teua sèrie favorita en gran format en Kinépolis Paterna, enamora’t del Guardaespatles en el Olympia o passeja pel mercat nadalenc de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Torna la Shoppening Night a València

València celebrarà hui , dijous 12 de desembre la 16a edició de la València Shoppening Night, més de 200 comerços obriran amb horari especial i prolongat des de les 20.00 hores fins a les 00.00 hores i oferiran descomptes en els seus establiments perquè pugues realitzar les teues compres nadalenques.

Aquest divendres gaudeix del 2×1 en la Fira d´ atraccions 

La Fira d’atraccions de Nadal, situada en la zona del Port, porta aquest divendres 13 de desembre el seu tradicional dia de 2×1 en les seues atraccions. De 17.00 h a 24:00 h. totes les atraccions t’oferiran aquesta promoció, en la qual comprant un tiquet, obtindràs un altre per a la mateixa atracció.

Aquesta cap de setmana gaudeix de la teua serie favorita en gran format

Friends maratón aniversario Kinépolis
Friends: The One With The Anniversary-7Televalencia

La serie televisiva Friends celebra el seu 25 aniversari amb una marató en Kinépolis València perquè els fans puguen reviure els millors capítols de la sèrie que ha conquistat a diferents generacions. Els dies 13, 14 i 15 de desembre gaudeix de la marató en pantalla gran.

El Guardaespaldas dispossat a conquistar-te a l´Olympia

Arriba al Teatre Olympia un dels millors musicals del panorama internacional, el musical que recrea la relació entre una diva de la cançó i el seu guardaespatles. Des del divendres 13 de desembre fins al 12 de gener gaudeix d’aquesta història d’amor en el teatre, que a més ofereix una funció especial en Nit de cap d’any.

El Nadal arriba a la Ciutat de les Arts i les Ciències el cap de setmana

mercado de navidad
Mercat nadalenc a la ciudad de les Artes i les Ciències Foto: Cac

La Ciutat de les Arts i les Ciències s’ompli de màgia i oci per a totes les edats aquest cap de setmana amb l’arribada del Nadal. El divendres 13 tindrà lloc la inauguració del Mercat de Nadal i d’una infinitat d‘activitats per als més xicotets com a titelles, demostració d’oficis nadalencs, tallers…