planes
Exposición Van Gogh Alive en el centro de Valencia.

Amb l’amenaça de la DANA sobre València i la dificultat de realitzar plans a l’aire lliure avui proposem unes alternatives per a passar un cap de setmana d’oci i cultura sense eixir de la ciutat.

Tard en el museu

Gaudeix de les exposicions i museus de la ciutat. L’exposició multimèdia de Van Gogh està sent un rotund èxit. La seua inauguració va començar el 27 de juliol i les visites han acollit nivells enormes. Fins al 20 d’octubre Van Gogh Alive The Experience reunirà en l’Ateneu Mercantil de València una recreació de les millors obres i imatges de l’artista holandès.

Resultado de imagen de padre no hay más que uno

Pel·lícula i roses en els millors cinemes

Una de les més antigues i tradicionals opcions per a un dia de pluja, és passar la vesprada gaudint de les últimes estrenes de cinema. Per als més xicotets que durant l’estiu no hagen pogut gaudir de les aventures de Simba i els seus amics encara està en cartellera l’última producció de Disney: ‘El Rey León’, però si esta ja l’han vista hi ha altres opcions com a ‘Mascotas 2’, ‘Dora la Ciudad Perdida’, ‘Playmobil la película’ o la producció familiar de Santiago Segura. Si prefereixes les de por et proposem ‘IT 2‘, més de dos hora de por i suspens que faran que t’oblides de la pluja; per als romàntics arriba ‘A dos metros de ti’ i els amants del cinema espanyol no poden perdre’s l’emotiva ‘Vivir dos veces’ o l’última cinta protagonitzada per Luis Tosar: ‘Quien a hierro mata’.

Un café i un  bon llibre

Gaudir del teu llibre favorit amb tranquil·litat, mentre gaudeixes de la pluja, és molt fàcil si visites algunes de les cafeteries i cafès que et proposem com el “Café de las Horas”, el “Cappuccino Valencia“, “La Petit Brioche”, “Dulce de Leche Valencia” o “La más bonita“.

Imagen relacionada

Escape Room

60 minuts per a aconseguir desxifrar l’enigma que s’amaga després de les seues portes, diverteix-te fent un pla diferent, usant el teu enginy. Abduction 1 “La venjança de Moriarty” en Mind Factory, “Holmes vs Moriarty” en Clue Hunter, “Gulliver i els Gegants” en Claustrophobia València, “La casa abandonada” en Codi Monkey… són alguns dels escape room que pots gaudir a València.