pizzería

El restaurant Il Cortile de La Canyada continua sumant bones notícies. Després d’haver-se convertit en el subcampió d’Espanya en el Campionat de Pizza d’Autor per segon any consecutiu i haver-se alçat guanyador de l’I Campionat de Pizza Professional Comunitat Valenciana en Gastrònoma 2018, l’establiment de cuina italiana ha anunciat el seu desembarcament en el centre de València.

Serà dimecres que ve 6 de març quan Il Cortile òbriga les portes del seu segon local a la província, concretament al Carrer Burriana 33 (cantó amb Carrer Císcar) tal com han publicat en les xarxes socials de l’establiment.

Christian Pierotto i Marco Bianchi s’han convertit en els pizzers més premiats de la Comunitat Valenciana. Es caracteritzen per fer pizzes d’autor per a sorprendre els paladars que cerquen originalitat, sempre cuinades en forn a llenya i amb una massa que es deixa fermentar 48 hores a més d’un 60% d’humitat.

Les pizzes més premiades en la seua trajectòria han sigut la “Mamba Nera” amb tomaca, mozzarela, formatge brie, formatge de cabra, dàtils, confitura de tomaca i la “Ficanesca” amb tomaca, mozzarela, formatge de cabra, salami picant, mel i melmelada de figa.

Las pizzas valencianas mejor valoradas

Conoce el Cachap, el dulce valenciano con dos siglos de historia que solo podrás encontrar en Paterna