Navidad

Les primeres llums ja s’han encès, hi ha anuncis de joguets pertot arreu, i això significa que les festes estan a punt de començar! Aqua Multiespacio és una parada imprescindible cada Nadal, i enguany han preparat un munt de sorpreses per a tota la família. Des d’activitats infantils, a assessorament per a trobar el regal perfecte, o el seu clàssic sorteig en el qual recuperes els diners de les teues compres.

Comencem amb els clàssics, i és que un dels plans de més èxit cada Nadal és la Pista de Patinatge d’Aqua. El dia 22 serà la inauguració, i estarà en la planta semisoterrani fins al segon cap de setmana de gener. Xicotets i majors podran gaudir d’esta activitat de forma gratuïta mostrant els seus tiquets de compra superiors a 10€, o bé abonant 3€.

L’agenda infantil es completarà enguany amb La Cabanya del Contacontes, un espai amb molt d’encant en el qual es realitzaran diàriament diferents passades en els quals els xiquets i xiquetes podran conèixer clàssics nadalencs de la literatura popular. L’aforament serà limitat, per la qual cosa serà necessari apuntar-se per a gaudir d’aquesta activitat. A més, LEGO FUN FACTORY ampliarà els seus horaris, amb la finalitat que els xiquets puguen anar a jugar aprofitant les vacances escolars.

D’altra banda, Papà Noel i els Reis Mags també realitzaran la seua clàssica parada en Aqua Multiespacio com cada Nadal. Els xiquets podran parlar amb ells i lliurar-los les seues cartes, un record inoblidable que els ompli d’il·lusió! Al cap i a la fi cal no oblidar que els xiquets i xiquetes són els que mantenen visca la màgia d’aquestes festes.

Arbre de Nadal d’Aqua Multiespacio.

OCI NADALENC TAMBÉ PER A ADULTS

Els adults tampoc es voldran perdre el Nadal 2019 en Aqua Multiespacio, doncs, com cada any, 20 guanyadors podran beneficiar-se de rebre l’import de les seues compres. És a dir, els regals et poden eixir gratis! Està previst que repartisquen fins a 6000€ en premis. Només cal mostrar els tiquets de compra en el Punt d’Informació del centre comercial per a participar.

Unes altres de les novetats d’enguany és l’arribada de la figura del Personal Xmas, un assessor que aconsellarà a cada client què regalar a aqueix familiar o amic que li té despistat. Només cal indicar-li pressupost i gustos perquè trobe el regal perfecte per a eixa persona. Un servei únic en Aqua Multiespacio que es completa amb l’empaquetat de regals gratis, que podran gaudir tots els clients del centre.

Però l’agenda nadalenca d’esdeveniments en Aqua Multiespacio no acaba ací. Els adults també podran participar en un taller de decoració de taules per a ser els millors amfitrions en els sopars i menjars de Nadal. Una activitat estupenda per a impregnar-se de l’esperit nadalenc i marxar-te a casa amb un munt d’idees.