Quin és el pis més car de València?

L'habitatge està situat en el centre de la ciutat, supera els quatre milions d'euros i disposa de més de 500 metres quadrats.

piso

Viure a la ciutat de València cada vegada és més costós i en nombrosos casos es converteix en alguna cosa inaccessible per a molts. Comprar un pis i pagar una hipoteca no està a l’abast de qualsevol i més quan es parla de pisos de luxe i en ple centre de la ciutat.

Des de 7 Televalencia hem volgut cercar a través de diferents webs especialitzades en venda i lloguer d’habitatges quin és el pis més car de la capital del Túria. Després de descartar edificis complets que poden adquirir-se hui dia a preus que ronden dels 4.600.000 als 5.800.000 euros per a l’emplaçament de seus empresarials es troba un Àtic en venda en el barri de Sant Francesc (centre de València).

Segons l’anunci es tracta d’un àtic de 530 metres quadrats situat en “un edifici Modernista renovat amb una façana protegida i un interior completament nou”. Dita interior consta d’un total de quatre habitacions, sis banys, una piscina exterior, vestidor i gimnàs. A més, “ha sigut renovat amb materials de la més alta qualitat, entre ells pedra, fusta natural, acer i cristall”.

En l’oferta d’esta propietat també s’expliquen les característiques del sòl: “fusta procedent d’un país africà llunyà, sòls de marbre Tasso (el marbre més blanc del món) i la capçalera laminada d’or en el dormitori principal”.

Respecte a l’edifici, segons la publicació, està dotat de “càmeres de seguretat, consergeria i tres places d’aparcament”. I quant al preu: 4.500.000 euros.

CUINA

SALÓ

BANY

VESTIDOR

GIMNÀS

Valencia construirá 177 pisos de alquiler en el centro histórico y las Moreres