piscina

Banyar-se en el port vell de València torna a ser des de hui una realitat per als veïns de Poblats Marítims. Esta tradició valenciana que s’havia perdut torna a la ciutat amb una piscina urbana i natural que obri les seues portes per al gaudi de la ciutadania.

La zona de bany habilitada per la Marina será d’entrada lliure i gratuïta i estarà situada al costat de l’antiga base de l’Alinghi comptant a més amb un espai de gespa artificial per a major comoditat dels banyistes.

La iniciativa impulsada per la Marina de València s’inclou dins del programa ‘Estiu a la Marina’, un projecte que pretén que tots els valencians acudisquen a esta zona de la capital del Túria per a gaudir d’un estiu d’allò més refrescant amb activitats com a cinema a l’aire lliure, pista poliesportiva, la regata de Vaixells Bojos i algunes sorpreses més que s’aniran revelant pròximament.

Una altra de les activitats organitzades per a la temporada estival és el ‘Placemaking Week Europe 2019′, un festival de transformació urbana d’Europa que arranca hui en La Base i el Tinglado 2 del Port de València. Durant quatre dies prop de 400 persones es donaran cita per a debatre sobre l’impacte de la creació de llocs en el teixit urbà amb la finalitat de crear millors espais públics, accelerar projectes existents i crear nous coneixements en tallers interactius.