Els Premis Concepción Aleixandre a la Dona Cientifica Valenciana ja tenen guardonades. El Ajuntament de Picanya ha celebrat el lliurament de premis de aquest certamen que compleix la seua tercera edició. Amb ella s’ha visibilitzat el treball de les professionals de l’àmbit científic en un acte homenatge impulsat des del consistori local.

Enguany s’ha premiat a les científiques que investiguen en el camp de la salut. L’objectiu ha sigut reconèixer la seua aportació a les ciències de la vida en un moment en el qual la sanitat és prioritària per a superar la pandèmia.

Els guardons han comptat amb tres premiades seleccionades de 20 candidates: Dra. Marta Benet Giménez premiada en la Categoria Local; Dra. M Jesús Vicent Docon premiada en la Categoria Comunitat Valenciana; i Dra. Dolores Corella Piquer, Permio Especial Honorífic. Totes elles han rebut el trofeu commemoratiu i una quantitat econòmica de 1.500 a 2.000 euros.

L’Ajuntament de Picanya s’ha mostrat satisfet amb el resultat i ha anunciat que hi haurà una quarta edició dedicada les Ciències i Tecnologies Mediambientals. Amb ella esperen consolidar el seu compromís amb la visibilitat i el reconeixement de les dones científiques valencianes.