Torna “De tros al plat” però esta vegada “A la fresca”. Hui s’ha presentat este gran esdeveniment gastronòmic vinculat a la Capitalitat Mundial de l’Alimentació que cerca potenciar tots els productes valencians. La iniciativa ha convocat este divendres 21 de juliol en Veles i Vents a més de mil persones per a reivindicar els sopars d’estiu a l’aire lliure sempre amb aliments valencians.

Si en la primera acció de “Del tros al plat” els protagonistes van ser el peix, les cireres i l’arròs, en esta ocasió destaquen nous actors com les verdures i fruites de temporada.

A més de viure un autèntic sopar d’estiu “a la fresca”, els assistents podran gaudir d’un espectacle escènic replet d’elements turístics, gastronòmics i musicals. A més serà la música la que conclourà la nit amb una revetla al més pur estil de les festes valencianes.

El treball conjunt de les institucions valencianes és el que ha fet possible l’organització d’un projecte centrat en la qualitat dels aliments de proximitat. D’ara endavant “De tros al plat” servirà per a exportar la destinació valenciana a la resta del món en les fires i certàmens on acudisquen les marques turístiques valencianes.