Més de 30.000 persones celebren el valor de sentir-se acompanyats

Consum ha posat en marxa la tercera edició del Dia de les Persones amb “La caixa que dóna les gràcies”.

Consum celebra el seu III Dia de les Persones, seguint la línia iniciada en 2015. Sota el lema #vamosteacompaño, la Cooperativa vol posar en valor la importància de les persones en la seua organització i un dels atributs que diferencien als seus treballadors, que és acompanyar sempre als clients quan ho necessiten. Un gest que ja han agraït més de 30.000 persones i que posa de manifest l’actitud de situar sempre a les persones en el centre.

En esta línia, Consum vol celebrar el Dia de les Persones amb tots els seus clients donant-los l’oportunitat que agraïsquen la companyia d’eixa persona que sempre està quan la necessiten. En definitiva, la Cooperativa vol celebrar la importància de sentir-se acompanyat a través de ‘La Caixa que dóna les gràcies’.

Una caixa regale, de la qual ja s’han repartit més de 15.000 unitats, en la que cada client pot posar un o diversos obsequis (qualsevol producte del supermercat) juntament amb una dedicatòria o agraïment per a eixa persona que sempre li acompanya. Per exemple, a la mare que sempre ajuda amb la compra, a la parella que li seguix en la seua afició favorita, al pare que mai falta als partits de futbol, etc.

Durant els dies 4, 6 i 7 de novembre ha estat disponible en tots els supermercats Consum ‘La Caixa que dóna les gràcies’ perquè cada client poguera preparar-la al seu gust. Consum les ha guardat fins hui, convertint-se en còmplice de cadascun d’ells, que avui aniran al seu supermercat habitual amb el seu acompanyant per a donar-li les gràcies per estar sempre quan ho necessiten i sorprendre-ho amb un bonic detall el Dia de les Persones.

A més, totes aquelles persones que acudisquen a la tenda a lliurar al seu acompanyant ‘La caixa que dóna les gràcies’ podran participar en el sorteig de 5 Caixes Premium valorades en 100€ cadascuna solament per fer-se una foto en el photocall que hi ha instal·lat en l’hall i pujar-la a la web www.diadelaspersonas.es amb l’hastag #vamosteacompaño.

Què bé fer d’un dia qualsevol un dia diferent!

Al llarg del dia de hui, tots aquells socis i clients que vulguen celebrar amb Consum l’III Dia de les Persones, poden acostar-se a algun dels supermercats de la Cooperativa i així agrair la companyia dels seus sers estimats d’una forma diferent.

A través de ‘La caixa que dóna les gràcies’, Consum vol recordar al costat de tots ells l’important que és sentir-se acompanyat, donant valor a un gest tan important i que moltes vegades passa desapercebut.

La campanya ha sigut recolzada en premsa, mupis, internet, xarxes socials, ràdio i el site www.diadelaspersonas.es, creat per a l’ocasió.