Consum celebra el seu III Dia de les Persones, seguint la línia iniciada en 2015. Sota el lema #vamosteacompaño, la Cooperativa vol posar en valor la importància de les persones en la seua organització i un dels atributs que diferencien als seus treballadors, que és acompanyar sempre als clients quan ho necessiten. Un gest que ja han agraït més de 30.000 persones i que posa de manifest l’actitud de situar sempre a les persones en el centre.

En esta línia, Consum vol celebrar el Dia de les Persones amb tots els seus clients donant-los l’oportunitat que agraïsquen la companyia d’eixa persona que sempre està quan la necessiten. En definitiva, la Cooperativa vol celebrar la importància de sentir-se acompanyat a través de ‘La Caixa que dóna les gràcies’.

Una caixa regale, de la qual ja s’han repartit més de 15.000 unitats, en la que cada client pot posar un o diversos obsequis (qualsevol producte del supermercat) juntament amb una dedicatòria o agraïment per a eixa persona que sempre li acompanya. Per exemple, a la mare que sempre ajuda amb la compra, a la parella que li seguix en la seua afició favorita, al pare que mai falta als partits de futbol, etc.

Durant els dies 4, 6 i 7 de novembre ha estat disponible en tots els supermercats Consum ‘La Caixa que dóna les gràcies’ perquè cada client poguera preparar-la al seu gust. Consum les ha guardat fins hui, convertint-se en còmplice de cadascun d’ells, que avui aniran al seu supermercat habitual amb el seu acompanyant per a donar-li les gràcies per estar sempre quan ho necessiten i sorprendre-ho amb un bonic detall el Dia de les Persones.

A més, totes aquelles persones que acudisquen a la tenda a lliurar al seu acompanyant ‘La caixa que dóna les gràcies’ podran participar en el sorteig de 5 Caixes Premium valorades en 100€ cadascuna solament per fer-se una foto en el photocall que hi ha instal·lat en l’hall i pujar-la a la web www.diadelaspersonas.es amb l’hastag #vamosteacompaño.

Què bé fer d’un dia qualsevol un dia diferent!

Al llarg del dia de hui, tots aquells socis i clients que vulguen celebrar amb Consum l’III Dia de les Persones, poden acostar-se a algun dels supermercats de la Cooperativa i així agrair la companyia dels seus sers estimats d’una forma diferent.

A través de ‘La caixa que dóna les gràcies’, Consum vol recordar al costat de tots ells l’important que és sentir-se acompanyat, donant valor a un gest tan important i que moltes vegades passa desapercebut.

La campanya ha sigut recolzada en premsa, mupis, internet, xarxes socials, ràdio i el site www.diadelaspersonas.es, creat per a l’ocasió.