hielo

La neu i el fred han sigut les protagonistes de les últimes jornades a causa de la seua alta intensitat i ha totes les conseqüències provocades per aquest fort temporal. L’últim succés ha tingut lloc a l’interior de Castelló, allí el Consorci Provincial de Bombers ha acudit al rescat d’onze persones que havien quedat atrapades en els seus vehicles: tres en la carretera de El Toro (auxiliats pels seus veïns amb un tractor) i huit en la zona entre Ares, Vilafranca i Benassal.

Segons han assegurat, tots ells van ser trobats en bon estat de salut pel que el dispositiu del Consorci, format per 150 persones i 14 màquines llevaneu, va poder continuar amb les labors d’esplai de sal per a fondre el gel acumulat en les carreteres.

De moment ja s’han escampat entre 250 i 300 tones de sal encara que la xifra ascendirà i és que la tasca continuarà durant tota la jornada de hui ja que s’espera que les baixes temperatures (-8 graus) formen unes plaques de gel de fins a 3 centímetres de grossor.

Respecte a la circulació, des de la Direcció General de Trànsit (DGT) asseguren que continuaran algunes carreteres tallades i unes altres amb circulació restringida per a vehicles pesats.