La imatge processional de la Verge dels Desemparats visitarà els dies 2, 3 i 4 d’agost la localitat castellonenca de Gaibiel, pertanyent a la diòcesi de Sogorb-Castelló, activitat promoguda per la parròquia de Sant Pere i per l’Associació de Cambreres de la Verge dels Desemparats de Gaibiel.

La imatge pelegrina arribarà a Gaibiel aquest divendres, 2 d’agost, a les 20 hores, i realitzarà un recorregut pels carrers de la localitat a coll de voluntaris, que finalitzarà en la parròquia, on la imatge quedarà exposada i podrà ser visitada fins a la mitjanit.

Així mateix, aquest dissabte els actes començaran a les 9 amb rés de llaüts en la parròquia i posterior trasllat de la imatge fins al cementeri on s’oferirà un respons per tots els difunts i en el camí de retorn visitarà l’ermita de Sant Blas.

Porteriorment, a les 11 hores, tindrà lloc un besamedalla a la imatge de la Mare de Déu en el temple parroquial, volteig de campanes i rés del Ángelus. A la vesprada hi haurà una ofrena de flors a la pelegrina, a les 19 hores, amb dançà i cant d´albaes, i a la nit, a les 21 hores, solemne processó amb la imatge de la Verge.

Igualment, el diumenge es resarà el rosari de l’aurora en la parròquia seguit per el “pas pel mantell” de la pelegrina, per part dels xiquets, i missa major de comiat, a les 11 hores, en el frontó.

La visita ha sigut organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament i amb el patrocini de la Diputació Provincial de Castelló.