Almodóvar

El director de cinema Pedro Almodóvar ha desembarcat a Paterna per a iniciar el rodatge de la seua pròxima pel·lícula ‘Dolor i Gloria’ i en la qual participaran Antonio Banderas i Penélope Cruz, entre uns altres. Així ho confirmava el germà del cineasta, Agustín Almodóvar a través de twitter: “Comença el rodatge de “Dolor i Gloria” sota el cel de València! Allà anem!”. La publicació anava acompanyada d’una foto d’Almodóvar i Cruz sota el cel de Paterna.

Concretament el set de rodatge s’ha instal·lat al costat de la Torre moruna i les coves tan típiques d’aquesta ciutat de l’Horta Nord. Allí es puc veure a la guanyadora d’un óscar per ‘Vicky, Cristina, Barcelona’ abillada amb robes molt típiques de la dècada dels 70, època en la qual s’ambienta la trama de la pel·lícula número 21 del també guanyador de dos premis de l’Acadèmia per ‘Todo sobre mi madre’ i ‘Hable con ella’.

No és la primera vegada que Penélope Cruz i Pedro Almodóvar treballen junts en una pel·lícula. Títols com a ‘Carne Trémula’, ‘Todo sobre mi madre’ o ‘Volver’ han sigut testimonis de la col·laboració entre el manxec i l’actriu de Alcobendas. I tampoc és la primera vegada que el director cinematogràfic tria València per a ambientar alguna de les seues pel·lícules ja que part del rodatge de ‘La mala educación’ va transcórrer entre el barri de Benimaclet i el barri del Carme.