Pedro Cavadas sobre la pandemia:
Pedro Cavadas en el plató de 'El Hormiguero' junto a Pablo Motos.

El programa de Pablo Motos ha acomiadat la setmana entrevistant el cirurgià valencià Pedro Cavadas. El prestigiós metge va acudir anit al plató de ‘El Hormiguero’ on no va dubtar a mostrar tota la seua opinió sobre la gestió del coronavirus.

“No em crec que una cosa tan clara i patent no ho vera ningú”, avançava. “Tothom ha anat per darrere. Ho vaig veure jo i ho van veure unes desenes de milers de persones que tingueren uns mínims coneixements del món”, va explicar per a respondre a Motos sobre el motiu pel qual va alertar a l’inici de la pandèmia.

El presentador va voler anar més enllà i li va demanar al cirurgià la seua opinió sobre el treball de Fernando Simón. “A veure no sé qui ho ha controlat però qui ho haja fet ho ha fet molt mal i no una vegada sinó dues. Ací estan els resultats”, va respondre Cavades abans d’afegir que li agradaria que els seus impostos “es gestionaren correctament”.

El valencià també va criticar el treball de les autoritats per la poca credibilitat que han representat durant la pandèmia. “Es diu una cosa. Als dos minuts la contrària. 30 segons després la contrària de la contrària. Arriben a escurçar-se els terminis fins al punt que es diu el contrari i el diametralment oposat no gaire seguit”, va assenyalar.

“No sé qui ha eixit més forta, El senyor Amazon?”

“Quan hi ha una catàstrofe de debò, que vinguen gestors. Vull gestors, m’és igual el color, però crec que en aquest país hi ha talent i estic convençut que hi ha professionals amb talent suficient com per a poder gestionar una situació crítica. No dic solucionar-la perquè per desgràcia l’any 2020 hi ha coses que no tenen solució però no li puc dir avui una cosa, matí altre, despús-demà la contrària i després tot era mentida però no passa res”, va declarar Cavades seriosament.

Respecte a les declaracions del president del Govern, Pedro Sánchez, sobre que Espanya eixiria “més fort”, el cirurgià va tenir clara la seua resposta. “No sé qui ha eixit més fort, El senyor Amazon?”, va preguntar a Motos.

No veig molt el motiu de comptar mentides a la població”

Pedro Cavadas també va tenir ocasió de parlar sobre l’arribada de l’anhelada vacuna contra el coronavirus. No obstant això, el cirurgià va voler ser sincer i va declarar que s’estan comptant mentides.

“No veig molt el motiu de comptar mentides a la població. És impossible que hi haja una vacuna testada com toca en mesos. Això sol tardar anys, com a mínim dos”, va declarar. “Si volem una cosa ràpida patirem les conseqüències. Després posem que som 9.000 milions de persones en el món, perquè et pugues moure d’un costat a l’altre caldrà fabricar unes 5 o 6 mil milions de dosis”, va concloure.