Dos vianants ferits després d’un xoc en les Torres de Serrans

Els bombers han excarcerat al conductor atrapat i li han traslladat a un centre hospitalari al costat dels ferits.

Serranos

Era hora punta quan s’ha produït el succés en ple centre de València. Una furgoneta roja ha col·lisionat contra un dels bol·lards de pedra que envolten les Torres de Serrans, concretament en l’encreuament entre el carrer Blanqueries i el pont que hi ha enfront del monument valencià. Un xoc de tal envergadura que el bol·lard ha sigut arrancat i desplaçat uns deu metres al costat de part de la cadena metàl·lica que protegix les Torres d’accidents com el de hui.

El conductor del vehicle ha quedat atrapat i ha hagut de ser excarcerat per l’equip de bombers desplaçat fins al lloc del sinistre amb la Policia Local i els serveis sanitaris. Entre els ferits també es troben dos vianants que han sigut traslladats a l’Hospital General i al Clínic Universitari amb diverses contusions.

La furgoneta ha quedat bolcada sobre un lateral, la qual cosa ha obligat al fet que la Policia Local tallara el tràfic en dos carrils produint fortes retencions des del lloc de l’accident fins al túnel del passeig de la Petxina.