payasospital

Payasospital publica el seu ja tradicional calendari solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a continuar realitzant les seues visites setmanals als menors ingressats en huit hospitals públics de Castelló, València i Alacant. Des d’esta setmana es troba a la venda en els centres d’El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana.

Les intervencions regulars dels artistes professionals de Payasospital ajuden a suportar les llargues estades dels xicotets pacients i els seus familiars. Emprant diversos recursos artístics adaptats a cada xiquet i les seues circumstàncies, els pallassos aconseguixen que ells col·laboren amb el personal sanitari en les teràpies o tractaments que requerixen.

Payasospital realitza esta labor de millorar la salut i la qualitat de vida d’estos xiquets i les seues famílies des de fa 19 anys. Per a poder continuar amb la seua missió, cada any edita un calendari que oferix al costat d’altres productes i serveis solidaris en les dates més entranyables de l’any.

Urban Clown Life

L’edició 2018 del calendari de Payasospital està il·lustrada amb el reportatge Urban Clown Life, realitzat per la reconeguda fotògrafa valenciana Fátima Rierol. Les imatges ens mostren mes a mes, divertits moments en la vida quotidiana d’aquests absurds “doctors”: agafant el metre, penjant la bugada, fent la compra, entre uns altres.

El calendari solidari de Payasospital ha comptat amb la col·laboració de moltes persones que van recolzar una campanya de crowdfunding per a la seua publicació, i d’empreses que, amb les seues aportacions o serveis, han fet possible la seua producció i venda, entre elles, El Corte Inglés.

Concert en Les Arts

El 4 de gener a les 19h en el Palau de Les Arts Reina Sofia de València, Payasospital realitzarà un espectacle musical per a tota la família on els seus artistes interpretaran en directe les cançons del seu disc, acompanyat de prestigiosos músics i intèrprets: Soledad Giménez, Coro Allegro, Banda Juvenil de la Unión Musical de Godelleta, la Banda de la Sociedad Musical la Unión de Tres Forques, Sedajazz Kids Band, Matissos Aula Suzuki, Art Espai de Música, El Camerino de Frank Alonso y los títeres Galitoon. Les entrades per al concert Dando la nota… a tope! són a 12€ i ja estan a la venda en El Corte Inglés.

Cançons solidàries

En el marc de la seua campanya Nadal Solidari, Payasospital també oferix un disc que inclou el repertori de cançons originals creat pels seus artistes, al llarg de tots aquests anys. En el seu enregistrament han participat tots els artistes de Payasospital, cantant i tocant els seus instruments, sota la producció musical de Diego López. El CD ja està a la venda per 9€ en els centres El Corte Inglés de Castelló, València i Alacant.

ExpoJove i actuacions

Payasospital realitzarà una divertida actuació musical en la inauguració d’ExpoJove, en el stand d’El Corte Inglés, el 26 de desembre, a les 12h. Repetiran aquesta actuació el 29 de desembre a la mateixa hora. Igualment, els pallassos “doctores” estaran presents durant aqueix mes en les tendes d’El Corte Inglés de Castelló, València i Alacant promocionant els seus productes solidaris i animant les compres dels clients.

Somriures i sort

Una altra forma de col·laborar amb aquesta causa, és adquirint algunes paperetes de la seua Loteria de Nadal. En la participació de Payasospital juguen dos nombres per al sorteig del 22 de desembre: 22.360 i 88.347. Són 5€ per cada participació, dels quals 1€ serà per a col·laborar amb les visites als xiquets hospitalitzats.