Pau Alabajos presenta el seu últim disc ‘Ciutat a cau d’orella’

El cantautor de Torrent ha decidit fer-li un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25 aniversari de la seua mort.

Pau Alabajos

El cantautor Pau Alabajos de Torrent publica el seu últim disc titulat ‘Ciutat a cau d’orella. El seu setè treball d’estudi i per a ell ha sigut molt especial perque signiifca un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25 aniversari de la seua mort.

El públic de Alabajos estava esperant-ho perquè ha hagut d’ampliar a dues dates els concerts que oferirà a la fi de març en el Teatre El Micalet de València, per a presentar aquest disc. El valencià confessa que en el món de la música li ha anat “bé” encara que des de fa tres decisió provar sort en el món de la política ja que és regidor de Compromís en l’Ajuntament de la seua ciutat.
Alabajos ha posat ànima, cor i vida en aquest treball que segueix el deixant de la resta dels seus treballs en els quals la reivindicació política està molt present. Encara que afirma que els cantautors també saben posar-se íntims i romàntics.

Amb aquest disc, Pau Alabajos torna a conquistar al seu públic i de ben segur collirà algun reconeixement que sumarà als Ovidi a millor lletra per Cançó explícita i a millor disc per Teoria del Caos, entre altres guardons.