Monasterio del Puig
El Juliol Musical arriba a la seua divuitena edició amb un cicle de concerts que enguany posa l’accent en les músiques del món i la integració de les diferents cultures que conviuen al municipi del Puig.
Des del 17 fins el 21 de juliol, els i les amants de les arts podran gaudir de cinc nits seguides de música a la fresca pels indrets i monuments més emblemàtics de la localitat. Una iniciativa que, com recorda el regidor de Cultura Marc Oriola, “cada vegada atreu a més gent gràcies als incomptables moments màgics que proporciona la seua fórmula de combinar unes propostes musicals que sempre són originals i diferents amb un dels escenaris històrics d’ensomni amb què compta el nostre poble”.
El cicle comença el dimarts 17 de juliol amb un plat fort: The Anxovetes, un grup d’havaneres en clau femenina que electritzarà al públic amb la seua frescor i sinceritat en l’entorn mariner de la Torreta de la Mar.
El dimecres 18 arriba la proposta musical d’Arcana Has Soul, una banda valenciana de funky, soul i R&B que omplirà de música anglosaxona i ritmes afroamericans el pati de la Cartoixa d’Ara Cristi.
L’endemà, dijous 19 de juliol, l’esplanada del Monestir s’omplirà dels sons d’Irish Treble, un grup de vuit joves que donen a conèixer la música i la dansa irlandesa en totes les seues variants i encisarà al públic amb els seus ritmes i moviments vibrants.
La nit més emotiva anirà a càrrec de la Unió Musical Santa Maria del Puig que el divendres 20 de juliol interpretarà, a l’esplanada del Monestir, un concert per la integració amb un repertori que mostra la diversitat de diferents cultures que integren el veïnat del municipi.
L’espectacle de cloenda serà el dissabte 21 de juliol, a l’esplanada del Monestir, amb un proposta escènica i musical a càrrec de Toom Pak, un grup d’artistes que li donen vida als objectes convertint-los en sorprenents instruments de percussió.
Les persones que vulguen anar als concerts de la platja i la Cartoixa disposaran d’un servei gratuït d’autobús.