atención al ciudadano

El Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC) ha reduït en un 40% el temps d’espera dels veïns i veïnes que acudeixen a l’Ajuntament a realitzar alguna consulta o a realitzar algun tràmit administratiu.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Modernització i Noves Tecnologies, Eva Pérez qui hi ha destacat que “l’eficiència d’aquest servei és el resultat del compromís de l’actual Executiu amb la millora de qualitat dels serveis públics”.

Referent a açò, Eva Pérez ha recordat que aquesta Oficina de l’Atenció Ciutadana es va remodelar fa un any amb la finalitat de fer-la més espaiosa i còmoda per als veïns i veïnes, traslladant-la de la planta baixa del palau consistorial a l’edifici administratiu i dotant-la de l’equipament informàtic necessari per a millorar l’eficàcia d’aquest servei.

Aquesta actuació es suma a altres iniciatives que ha posat en marxa l’Equip de Govern per a millorar el funcionament de l’Ajuntament i la relació amb els veïns com la reestructuració de la Cita Prèvia, la creació d’una APP municipal o l’engegada d’un servei de WhatsApp.

L’objectiu d’aquest Equip de Govern és acostar l’administració a tots els veïns i veïnes de Paterna, simplificant els tràmits i aconseguint que ells mateixos, des de les seues cases, puguen sol·licitar des d’una llicència d’obres fins a una beca educativa o el Xec Bebè”, ha indicat la regidora.

Eva Pérez ha assenyalat que “la implantació de la seu electrònica és un procés complicat que porta el seu temps, però que ja està començant a donar els seus fruits” i, en aquest sentit, ha assenyalat que “s’ha millorat notablement la productivitat i la qualitat del servei d’atenció al ciutadà, l’accés als serveis de l’Administració en qualsevol moment i des de qualsevol lloc d’una forma més còmoda, personalitzada i ràpida”.