Paterna celebra el seu primer bateig civil

L'alcalde va ser l'encarregat d'oficiar la cerimònia i va lliurar els diplomes acredidatius en que les xicotetes van estampar les seues mans.

Primer bautizo civil Paterna

L’Ajuntament de Paterna ha celebrat el primer bateig civil en la història del Consistori. L’alcalde, Juan Antonio Sagredo, va ser l’encarregat d’oficiar el passat 23 de desembre l’acte de benvinguda al municipi de Leyre i Arya, dues xicotetes bessones paterneres d’un any d’edat, a les quals els seus pares van voler homenatjar amb una simbòlica cerimònia en commemoració del seu naixement i la seua vida a Paterna.

Durant l’emotiu i multitudinari acte, que va estar basat en els Drets del Xiquet i en la pròpia Constitució, en el que al dret a l’educació es refereix, les xicotetes van estar acompanyades pels seus pares, els seus padrins i desenes de membres de la família.

“Com a alcalde de Paterna, em compromet a fomentar en aquesta Vila els valors de llibertat, igualtat i respecte perquè, tant Leyre com Arya així com tots els xiquets i xiquetes de Paterna, visquen, convisquen i es desenvolupen amb plenitud”, va exposar Sagredo.

L’acte de benvinguda, que va tenir una durada aproximada de 20 minutos, va concloure amb el lliurament de dues diplomes acreditatius d’aqueix dia en els quals les dues xicotetes van estampar les seues mans.