L’acte s’ha celebrat en el Gran Teatre Antonio Ferrandis i ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Marín, així com els presidents de les cinc àrees empresarials del municipi, entre altres figures del món empresarial.

Tal com ha explicat l’alcalde de Paterna i president de l’associació Paterna Ciutat d’empreses, “amb aquests premis es vol recompensar l’esforç de tots els empresaris que treballen cada dia per a dinamitzar l’economia i millorar la qualitat de vida de tots els paterneros «.

Durant la cerimònia s’han lliurat els premis entre els 18 finalistes en les categories Emprenedor de l’Any, Recerca i Innovació Empresarial, Empreses Socialment Responsables, Trajectòria i Projecció Internacional, Dona Empresarial i Micropyme Local.

Entre les novetats que s’han presentat destaquen la creació d’un segell social que atorga l’Ajuntament a les empreses que implementen mesures de Responsabilitat Social Empresarial, o Paterna, Ciutat d’empreses Shopping, una guia comercial que té com a objectiu promocionar els serveis que es desenvolupen en les diferents àrees empresarials.