Paterna inverteix 211.000 euros en 12 parcs infantils

L'Ajuntament ha posat en marxa la II fase del projecte de revisió i modernització de les 70 zones infantils que hi ha en tot el municipi.

paterna parques

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d’Infraestructures, ha posat en marxa la II fase del projecte de revisió i modernització de les 70 zones infantils que hi ha en tot el municipi que contempla la intervenció en 12 àrees infantils que se sumen a les altres 28 on ja s’ha actuat.

Amb una inversió de 211.133,55 euros, les obres projectades en aquesta fase inclouen el condicionament de les zones d’esbarjo infantil, procedint a la substitució dels elements de joc que es troben deteriorats i a la substitució del sòl per paviment de cautxú continu, amb l’objectiu d’obtindre el certificat de seguretat per a parcs infantils que exigeix la legislació vigent.

Així ho ha explicat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha assenyalat que “en aquesta nova fase es procedirà a la revisió i millora de les zones infantils situades a La Canyada, Santa Gema, Lloma Llarga, Terramelar i Nucli Urbano, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions i garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes que les utilitzen”.

En concret, s’actuarà al parc que hi ha al costat del camp de futbol del Cultivable a la Canyada, així com en les zones infantils dels carrers Rafael Alberti i Artur Roges Càmera del barri de Santa Gemma.

En el nucli urbà es modernitzaran els parcs infantils dels carrers Benimar, Bétera, Rabossar així com els de l’Avinguda Europa i el pròxim a l’estació de metro.

Per part seua, en Terramelar es milloraran els parcs dels carrers Casinos, Alginet, l’Alcora i en Lloma Llarga el parc del carrer Melissa que compta amb dues zones de joc diferenciades.

Finalment, la regidora ha recordat que aquestes obres se sumen a les portades en més d’una vintena de parcs infantils com els de Campament, el parc de la Pinada de la Canyada, o les tres zones infantils del parc del carrer Puig en Mas del Rosari- La Coma, així com les reformes integrals dels parcs infantils del carrer del Crist, Gran Teatre i Els Horts.

Paterna recupera les ajudes a les associacions de dones